måndag 28 juli 2008

Vilka är dina mål efter studierna?

- Sen ska jag köpa en ö i typ Azorerna, bygga ett fort, utveckla domedagsvapen och pressa en regering på en massa pengar. Men jag ska inte använda vapnen utan bara hota med dem. Och så ska jag ha hajar med laser som försvarar min ö.

Säger Leo Giertz, student i datateknik vid KTH. Way to go! ;-)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Två tips:

1. Skriv i din info-ruta vad för typ av jobb du söker för jag kan tänka mig att nån arbetsgivare snubblar in här och då är det bra att du gör reklam om vad du faktiskt söker, på ett snabbt och synligt sätt.

2. Intervjuaren.se

Datastudenten sa...

Christoffer, tack för tipsen, trots att din kommentar är på gränsen till spam.

1. Hade du sett datumet på blogginlägget och även kanske tittat på några mer aktuella skulle du sätt att ditt tips inte var nödvändigt.

2. Detta antar jag är din egen sajt för att kränga lite adsense-annonser (och anledningen till din kommentar, för att få en länk). Det är företagsamt, bra gjort. Men tyvärr är jag tveksam till hur mycket hjälp tjänsten verkligen är som den ser ut idag.

bloggare på icedaniel.se sa...

Besök inervjuaren.se och lär dig !

Nina sa...

Hej på dig! Här hittar du en jobbcoach helt kostnadsfritt.
http://www.enida.se/jobbcoaching/
Hälsningar
Nina

Anonym sa...

Lite tips om du oxå vill kunna köpa en ö efter studierna ...
http://www.youtube.com/watch?v=U8CIOtbkdFs
/eva

Anonym sa...

Jag tog studenten i våras och blev då arbetslös ! Jag har nu 4 månader senare fått ett jobb som jag inte ens hade kunnat drömma om innan, jag skulle vilja tipsa alla andra arbetslösa om hur jag fick detta.
Jag gick hos jobbcoachen (jobbcoachen.com) , de hjälpte mig att spetsa mitt cv, komma underfund med vad jag är bra på och vad jag inte är bra på, de stärkte min självkänsla och fick mig att inse att jag faktiskt hade erfarenheter som jag själv inte hade sett tidigare. De utvecklade mig som person och utan dom hade jag aldrig nått mitt mål som var att få börja jobba i butik !
De pushade mig till att söka och söka och när jag inte fick jobben jag ville ha så stöttade de mig och gjorde så att jag började söka på nytt, och till sist fick jag en butiksanställning på h&m och var överlycklig !
Detta är ett tips till alla som tror att det är omöjligt att få ett arbete pga få erfarenheter, dålig själkänsla och dåligt med tålamod.
Utvecklingscentrum europa har hjälpt mig och jag tror att de kan hjälpa många andra också, så gå in och ta en titt på jobbcoachen.com eller på jobbcoachens sida på facebook !

Madelene sa...

Kul med någon fler som driver en söka jobb-blogg. Kolla gärna in min och ge lite synpunkter=)

Anonym sa...

Den bästa sidan för att hitta jobb är jobylon.se Be din kompis tipsa om dig så får du typ 20 000 kr ...